Neeltje Jans Deltapark

Neeltje Jans Deltapark met korting

Een leuk dagje weg in de vakantie ? Kom eens een dag naar Neeltje Jans Deltapark! Een educatief uitje voor het hele gezin, waar je alles kan zien en leren over het water management in Nederland. En natuurlijk kan je er ook heel veel spelen!

Goedkoop dagje uit

Beleef de historische achtergrond van het Nederlandse gevecht tegen water, ontmoet zeeleeuwen en zeehonden en zoek het avontuur op in het waterpark. Een gezellig dagje uit bij Deltapark Neeltje Jans! Boek nu je entree tickets voor Neeltje Jans met korting!

neeltje jans korting

Nieuw in Neeltje JansWaterspeelplaats en Aquasplash

In Neeltje jans leer je alles over de Deltawerken, het watermanagment en dieren die in het water rond Nederland verblijven. Naast de zeeleeuween-en zeehondenshows zijn er ook verschillende Water & Fun attracties in Deltapark Neeltje Jans. Neem je zwemkleding mee en geniet van het Oosterscheldewater in de Aquasplash en de Waterspeelplaats. En geniet met het hele gezin van de Waterglijbaan, Orkaanmacine, Speeltuinen en Walvis Expo.

Foto’s Neeltje JansAlles over Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans is gevestigd op het voormalige werkeiland Neeltje Jans in de Oosterschelde in de provincie Zeeland. Hier kun je terecht voor plezier en tegelijkertijd kun je hier ook van alles leren met betrekking tot de Deltawerken. Deze werken vormen een verdedigingssysteem ter bescherming tegen hoogwater van de zee.

In dit park kan je genieten van zeedieren, spetterende attracties en natuurlijk de wereldberoemde Deltawerken midden in de bijzondere Zeeuwse natuur. Neeltje Jans is voor het hele gezin een afwisselende dag uit. Geniet met volle teugen van attracties als de zeehonden- en zeeleeuwenshows, de walviswereld, Aquasplash waterpark en het Blue Reef Zeeland Aquarium.