Musea in Amsterdam

Korting op Musea in Amsterdam

Een dagje weg in Amsterdam ? Bezoek dan eens één van de leuke musea in Amsterdam. Ga met korting naar musea in Amsterdam en maak de keuze uit heel veel leuke, leerzame en interessante musea.

Van Gogh museum met korting

Het Van Gogh Museum bezit ’s werelds grootste collectie schilderijen, tekeningen en brieven van de beroemde Nederlandse schilder Vincent Van Gogh. Deze invloedrijke artiest heeft waarschijnlijk geen introductie nodig, want zijn grote verzameling werken bevat enkele van de bekendste in de geschiedenis van de moderne kunst. Een bezoek aan het Van Gogh Museum is een essentieel onderdeel van jouw ervaring in Amsterdam. Geniet van een ontspannen middag, bewonder de prachtige schilderijen van Van Gogh en leer over de fascinerende geschiedenis van deze wereldberoemde kunstenaar.

Koop nu jouw kaarten en ontdek dit fantastische museum!Stedelijk museum met korting

Het indrukwekkende Stedelijk Museum is het grootste museum in Nederland voor moderne en hedendaagse kunst en design. Het is gelegen op het beroemde Museumplein in Amsterdam, waar je ook het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Koninklijk Concertgebouw vindt. Het Stedelijk Museum heeft een van ’s werelds belangrijkste collecties van moderne en hedendaagse kunst. Het museum heeft bijna 90.000 objecten in zijn bezit, waaronder schilderijen, tekeningen, meubels, sculpturen en foto’s. De beroemde artiesten wiens werk in het Stedelijk Museum zijn opgenomen, zijn onder andere Karel Appel, Wassily Kandinsky, Kazimir Malevich, Paul Cézanne en Vincent van Gogh. Ontdek meer dan 100 jaar moderne kunstgeschiedenis en belangrijke kunstbewegingen, waaronder De Stijl, Bauhaus, Pop, Cobra en Abstract Expressionisme.

Wacht niet langer en bestel je tickets vandaag.

Rijksmuseum met korting

Het Rijksmuseum is het grootste kunstmuseum in Nederland en beschikt over een indrukwekkende collectie van wereldberoemde werken van meesters zoals Vincent Van Gogh, Johannes Vermeer, Frans Hals en Rembrandt van Rijn. Na een uitgebreid, 10-jaar durend renovatieproject, werd het Rijksmuseum in 2013 heropend door de toenmalige koningin Beatrix. Het gebouw is gelegen in het hart van het Amsterdamse Museumplein, waar je ook het Stedelijk en het Van Gogh Museum kunt vinden. Evenals het Koninklijk Concertgebouworkest, dat vaak als een van de beste concertzalen ter wereld wordt beschouwd. Reserveer je tickets vandaag nog en ontdek de wonderen van deze Nederlandse nationale schat!
Scheepvaartmuseum met korting

Het Scheepvaartmuseum is een museum dat zich toelegt op de legendarische marinegeschiedenis van Nederland. Het Scheepvaartmuseum bevat een indrukwekkende verzameling historische objecten, waaronder wapens, schilderijen, wereldkaarten en schaalmodellen. Het kroonjuweel van het Scheepvaartmuseum is zijn spectaculaire, full-size replica van ‘de Amsterdam’, een 18e-eeuws vrachtschip dat in het Engelse Kanaal op zijn eerste reis naar Oost-Indië schipbreuk leed. Het museum is gevestigd in het indrukwekkende gebouw van het vroegere pakhuis van de Admiraliteit van Amsterdam, dat dateert uit 1656. De binnenplaats heeft nu een uitgebreid glazen plafond met een ontwerp dat doet denken aan een kompasroos. Het Scheepvaartmuseum is een van de meest bezochte musea in Nederland en trekt honderdduizenden bezoekers per jaar.

Mis deze unieke attractie niet en bestel nu je kaarten!